Service

Administratie

Wij zorgen voor een eenvoudige administratieve afhandeling van uw bestelling, zo bent u geen kostbare tijd kwijt aan pakbonnen. 

Levertijden

U zoekt niet alleen kwaliteit, uw wilt ook snel aan de slag met de door u bestelde goederen. Traptreden.nl zorgt voor snelle levering in Nederland en België.

Levering uit voorraad :  binnen 24 uur
Levering maatwerk :  binnen 5 werkdagen
Levering verzinkte treden :  binnen 10 werkdagen.

Flexibel

Het kan zijn dat u met spoed traptreden nodig heeft en dat onze standaard levertijden voor u niet snel genoeg zijn. Belt u ons vooral, wij zijn flexibel en kunnen u vertellen of er ruimte is om u met prioriteit van dienst te zijn.

Transport

Wij werken met een vaste transporteur die garant staat voor efficiënte aflevering van de door u bestelde producten.

Leveringsvoorwaarden

Traptreden.nl produceert en levert overeenkomstig de Metaalunievoorwaarden.  Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.

Wij hanteren daarnaast de volgende voorwaarden:

  • Onze offertes zijn 30 dagen geldig, tenzij anders vermeld.
  • Indien de hoeveelheid van de bestelling afwijkt van de hoeveelheid waarvoor door ons is geoffreerd, behouden wij ons het recht voor de prijzen en de afleverdatum te wijzigen.
  • Omdat de prijzen afhankelijk zijn van de huidige loon- en materiaalkosten behouden wij ons het recht voor de prijzen te herzien als er in een van deze factoren belangrijke wijzigingen ontstaan.
  • Traptreden.nl hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na dagtekening, tenzij anders overeengekomen.
  • Reclames worden alleen in behandeling genomen als zij binnen 8 dagen na ontvangst van goederen bij Traptreden.nl worden aangemeld.